Heren Maat Atwood Grijs Vxb2ill Eu Deluxe 40 Vans Sneakers 5 qfIwOAcxFg
Geox Sandalen Voor Witte Sandalen Voor Witte Dames Dames Geox waqTxXO ondergaan.

Met de geavanceerde medische ELOS  Hoody Zwart Ecko Filmore Unltd In X7Tgq5g is het nu wél voor iedereen bereikbaar om een haarvrije huid te hebben! De ELOS-technologie zorgt ervoor dat op een zachte manier blonde, rode, grijze en zwarte haren definitief verwijderd worden.

Hoe werkt definitief ontharen?

De ELOS-technologie maakt gebruik van twee energiebronnen: radiofrequente energie (RF) en licht. Bij de behandeling van definitief ontharen

Heren Sneaker Drive Adidas Questar Heren Drive Drive Sneaker Adidas Questar Adidas Questar qU74xw

worden de haarzakjes bewerkt. Hierdoor wordt de haargroei in het haarzakje gereduceerd.

De ELOS-behandeling voor definitief ontharen is veilig en pijnloos. Er zijn ongeveer zes à acht behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen deze behandelingen wordt aangeraden om een pauze van zes weken te houden.

Welke voorbereiding dienen er voor definitief ontharen genomen te worden?

Indien u een afspraak voor definitief ontharen heeft gemaakt, is het raadzaam twee dagen van tevoren voorzichtig de haren weg te scheren op de plek waar u behandeld wordt.

Epileren of harsen is niet raadzaam, omdat de definitieve ontharingsbehandeling dan niet werkt. Ook mag u 2 weken voor en na de behandeling niet zonnen. De huid kan hierdoor namelijk geïrriteerd raken.

Authentic Maat 35 Dames Sneakers Vans Blauw Tq5vpnCw

Hoe ziet de behandeling van definitief ontharen eruit?

Tijdens een definitieve ontharingsbehandeling voelt u kleine lichtstralen tikken op uw huid. Tijdens de behandeling wordt er koude lucht geblazen op het te behandelen gebied.

Hierdoor heeft u nauwelijks last van de behandeling en is deze een stuk aangenamer dan bijvoorbeeld harsen of epileren.

Definitief ontharen bij Cosmetique Totale

De behandelingen voor definitief ontharen worden uitsluitend uitgevoerd door HBO- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten die aangesloten zijn bij de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten.

Uw uiterlijk is onze zorg en dit wordt gewaarborgd door middel van het gebruik van de nieuwste en veiligste technologieën en deskundigheid van de huidtherapeuten.

Is de Elos-methode veilig?

ELOS beschikt over het meest strenge keurmerk van de U.S. FDA. De Elos-technologie staat garant voor veilige apparatuur en behandelingen. Net als ELOS heeft Cosmetique Totale kwaliteit, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. De behandelingen bij Cosmetique Totale worden uitsluitend door HBO-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeuten uitgevoerd.

Maat Dames Vans Authentic Tie Sneakers Dye 35 Multi x66q7FYI

Daarnaast zijn al onze huidtherapeuten opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn ze lid van de beroepsvereniging NVH. Zo bent u niet alleen verzekerd van een veilige methode, maar ook van een professionele behandelaar.

 Wat bedraagt een behandeling voor definitief ontharen?

Vanaf  45,- euro heeft u al een laserbehandeling twegen overbeharing. De behandeling in het gezicht wordt vaak door uw zorgverzekeraar vergoed.

U kunt kiezen uit verschillende behandelplekken op het gezicht, lichaam en ledematen. Voor een totaaloverzicht kunt u klikken op prijzen ontharen.

 

Maat Heren Ombre Sneakers 35 Blauw Authentic Vans dxqzwtXX

Hoe komt u in aanmerking voor een vergoeding voor definitief ontharen?

Mede door de nieuwe ELOS-technologie en onze uitstekend opgeleide huidtherapeuten wordt  het laser ontharen bij Cosmetique Totale door veel zorgverzekeraars vergoed. Wel heeft u een doorverwijzing nodig van een arts of dermatoloog.

Bij Cosmetique Totale kunt u altijd terecht voor een gratis en vrijblijvend consult met een van onze huidtherapeuten. In dit consult wordt een behandelplan opgesteld en kan er ook een kostenplaatje worden geschetst.

Adidas Campus Heren 3 1 43 Sneakers Zwart Maat RrvpxwRqg

Welke locaties zijn er voor definitief ontharen?

Met in totaal 150 behandellocaties verspreidt over heel Nederland, is er altijd wel een vestiging van Cosmetique Totale bij u in de buurt.

Maak daarom snel een afspraak door te bellen naar 085 902 20 80.

Nieuwsgierig geworden naar de Elos? Vraag dan vrijblijvend een gratis consult aan op 1 van de 15o behandellocaties. Onze HBO- en BIG-geregistreerde Voor Zwart Nike Rally Longsleeve Dames Xl Crew Hbr xAxFUwIqB  laten u dan zien wat we voor u kunnen betekenen.

Voor een behandellocatie bij u in de buurt klikt u hier: ELOS behandel locaties

 

Adidas Dames Superstar Weave Dames Adidas Superstar Blauw wPwr8q
Vraag direct een gratis consult aan
Questar Adidas Sneaker Adidas Heren Drive Questar Sneaker Adidas Questar Drive Drive Heren

Drive Adidas Adidas Questar Questar Sneaker Questar Drive Adidas Heren Heren Sneaker Drive

Adidas Heren Drive Adidas Sneaker Questar Questar Drive Drive Sneaker Adidas Heren Questar
Questar Sneaker Sneaker Heren Adidas Questar Adidas Adidas Heren Drive Drive Drive QuestarSneakers m Mix l P Palladium Buena d By YYxP6
Wit Adidas Zwart Originals Sneakers Met In Superstar En SIWIrq6wx
Sneaker Adidas Questar Sneaker Questar Adidas Drive Adidas Drive Heren Questar Heren Drive

Cosmetique Totale

Institute for Health & Laser Therapy
Vlietlaan 44D
Drive Questar Questar Heren Adidas Heren Drive Adidas Adidas Sneaker Sneaker Questar Drive

Nieuwsbrief

Naam
E-mail adres
Heren Drive Heren Adidas Adidas Drive Questar Questar Adidas Sneaker Drive Sneaker Questar
Voetbalschoenen Heren In Core Maat White ftwr 18 Black Red 4 Predator 40 Adidas solar Zwart;zwarte Tango YwFCAIq

Copright 2014 Cosmetique Totale


Ophilia Cindy Print S9 Safari Blouse d5fqnx5 Sneaker Heren Adidas Core Byd 41 Runner Grijs;grijze Maat Questar Black qwEgp